Enriquez nie gadaj tylko bierz robotę :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Łódź - Kopenhaga [Legoland]
Zwiń
X
-
Łódź - Kopenhaga [Legoland]
Czy jechał ktoś z Was do Kopenhagi z centrum Polski?
Rozważam trasę do Świnoujścia i dalej promem.
Jest też opcja zobaczenia Berlina i przez Rostock...
Generalnie wycieczka na kilka dni z żonem i dzieckiem.
Maci jakieś doświadczenia? Kiedyś jeździłem z Poznania do Goteborga i wydawało mi się to wiecznością.Pozdrawiam
Marcin
-
-
Ja co prawda z rodzinką nie z centralnej polski jadę tylko z Krakowa, ale zdarza się że nocujemy u znajomych w Zielonej Górze, dalej jedziemy albo na Rostock albo do Puttgarden, zależnie od cen biletów na prom, ostatnio akurat płynęliśmy z Puttgarden i pomimo kilometrowo dalej to i tak się opłacało przejechać więcej przez niemcy.
Z tego co wiem to ze Świnoujścia nie ma promu do Kopenhagi tylko do Malmo i później jeszcze trzeba zapłacić za most do Danii.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rufus1777Z tego co wiem to ze Świnoujścia nie ma promu do Kopenhagi tylko do Malmo i później jeszcze trzeba zapłacić za most do Danii.
dojazd do Świnoujścia noc na promie > przejazd gratis mostem i praktycznie cały dzień zwiedzania od ok godz 7 :szeroki_usmiech >> droga powrotna do Odensee jest tam drugi most który także jest płatny jakoś ponad 200koron potem przez Niemcy do Polski
Polecam taką trasę sprawdzoną
Komentarz
-
-
Enriquez, jak chcesz czegoś się dowiedzieć o tej wyspie, to zagadaj do sazad na PW, był tam i polecał - naprawdę ciekawa opcja, warta zobaczenia, można się zrelaksować, sam się wybieram w wakacje na tą "wyspę", z czystej ciekawości :wink:Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz